Tehnica si perfectiune-secrete de montaj pentru caramida aparenta Klinker

Montajul pentru caramida aparenta Klinker se poate face direct pe zidarie sau pe un sistem de izolare termica, aceasta fiind si varianta ideala pentru o izolare termica si fonica perfecta. Placutele de caramida aparenta Feldhaus Klinker s-au dovedit a oferi protectie optima contra intemperiilor, fiind in acelasi timp un element structural deosebit. Mai mult decat atat, o fatada din caramida aparenta Klinker, prelucrata profesionist, cu elemente speciale pentru colt, nu poate fi deosebita de o zidarie cu caramida klinker de zidit, in acest fel, cresterea valorii cladirilor renovate fiind garantata.

In ceea ce priveste montajul pe un sistem de izolare, acesta poate cunoaste 3 variante:

  1. – montajul clasic cu strat de armare pe polistiren; 
  2. – montajul clasic cu strat de armare pe vata minerala;
  3. – montajul pe un sistem realizat din polistiren frezat, cu nervuri de rosturi prefabricate, pentru montarea simpla a placutelor de caramida aparenta.

Daca in cazul primelor 2 variante de montaj, stratul suport se va arma cu plasa, care va fi fixata cu dibluri cu tija metalica, iar la montajul placutelor de caramida aparenta se vor utiliza “stalpi” de nivel, totul pentru a se obtine rosturi uniforme, in cazul celei de a treia varianta de montaj, lucrurile sunt mult mai simple. Placile de polistiren frezat Isosystem Klinker se vor monta pe suprafata suport, prin lipire cu adezivul special Klinker, flexibil, armandu-se cu dibluri cu tija metalica. Dupa fixarea placilor de polistiren, la circa 24 de ore, in functie de conditiile meteorologice, pe suprafatele izolante raster se va monta caramida aparenta.

Foarte important de observant sunt avantajele utilizarii polistirenului special frezat pentru klinker, comparative cu metodele traditionale, si anume:

  • eliminarea necesitatii utilizarii plasei;
  • eliminarea necesitatii utilizarii distantierilor si a sforii de nivel;
  • reducerea timpului necesar montajului, chiar si la jumatate;
  • reducerea costurilor de montaj.

Dar, indiferent de varianta de montaj aleasa, un lucru este cert: prin utilizarea placutelor de caramida aparenta , rezultatul final va fi unul spectaculos, rezultand adevarate capodopere arhitectonice.

VEZI SITE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *