Suntem mandri sa calcati pe noi!

Mandri ca usor, usor, reusim sa infrumusetam Romania.

Prin articolul de astazi dorim sa va aducem in prim plan 2 proiecte la care am avut onoarea sa participam prin intermediul produselor noastre, respectiv, pavaj ceramic Klinker si anume: Palatul Parlamentului si gara Arad.

  • Palatul Parlamentului, cunoscut drept Casa Poporului, a doua cladire din lume dupa Pentagon a beneficiat in toamna anului 2017 de o mica schimbare de imagine si anume, pavajul exterior, optandu-se pentru o nuanta de galben cu usoare flambari, care sa completeze arhitectura impozanta. Pe langa considerentele de ordin estetic, s-a luat in calcul, in primul rand, rezistenta la inghet-dezghet a pavajului ceramic Klinker, stabilitatea de-a lungul anilor a culorilor, dar si gradul ridicat de antiderapare.
  • Gara Arad – lasam in urma Capitala si mergem spre vest, in Tara Zarandului, la Arad. Aici, mai exact in gara Arad, regasim pavajul ceramic Klinker. Si in acest caz s-a optat pentru o nuanta calda de crem-galben, care sa se imbine armonios cu arhitectura locului si care sa creeze un tot unitar, nemuritor in timp.

Pentru mai multe proiecte, dar si pentru a va delecta cu frumusetea produselor noastre , va asteptam vizita virtuala pe https://klinker-romania.ro/ro/ .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *