Proiectul de la Universitate

In momentul in care constructorul roman, Tehnorex S.A., ne-a solicitat oferta de pret pentru caramida aparenta Feldhaus Klinker, necesara pentru o constructie situata in Belgia, trebuie sa recunoastem ca am fost putin sceptici, deoarece Belgia are propria reprezentanta pentru caramida decorativa Feldhaus Klinker. Ulterior, dupa discutiile purtate cu reprezentantii Tehnorex S.A., societate ce s-a ocupat si de achizitii in ceea ce priveste constructia din Belgia,achizitii printre care care s-a aflat si caramida aparenta, s-a ajuns la un acord si, astfel, firma Klinker, din Romania, s-a putut bucura de privilegiul “infrumusetarii” universitatii catolice “Karel de Grote Hogheschool “, Antwerpen.

Caramida aparenta aleasa de catre arhitect, in acord cu designerii ce s-au ocupat de acest vast proiect, a fost un mix de nu mai putin de 7 modele de caramida decorativa din argila, modele in nuante pornind de la gri deschis cu flambari de carbune, nuante de bej cu accente de gri, ajungand pana la galben cu accente de ruginiu, alegere ce a facut din universitatea belgiana o cladire-simbol a bunului gust si estetic deosebit.

Pe langa modelele de caramida aparenta atent selectionate, si modul de aplicare a fost unul special, caramida decorativa fiind montata pe vertical, conferind astfel un aspect modern, cu design unic, actual si, spunem noi, progresiv.

Dar, cum cateodata cuvintele sunt de prisos, va lasam sa va delectati cu fotografii de la fata locului, fotografii ce speram sa va inspire in alegerile personale in ceea ce priveste caramida decorativa.

  

Avem speranta ca si in Romania urmatorilor ani, constructiile se vor realiza dupa un plan bine stabilit, iar in cazul  materialelor de constructie si finisaj, cum ar fi : caramida aparenta, pavaj ceramic sau pardoseala ceramica klinker , va prima calitatea si dorinta de durabilitate. In acest scop, noi va asteptam sa treceti pragul showroom-ului nostru din Brasov, pentru a discuta doar despre produse si idei de calitate!

VEZI SITE

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *