Pardoseala ceramica Klinker – o investitie pe viata!

Pentru o nota cat mai naturala si eleganta a casei tale, fie ca este vorba de terasa, alee, bucatarie, baie sau living, noi avem solutia ideala pentru tine: pardoseala ceramica Klinker.

Realizata din argila 100% naturala, fara adaos de chimicale sau minereuri, la fel ca restul produselor noastre, printre care amintim caramida aparenta de placat, caramida aparenta de zidit sau pavaj ceramic klinker, pardoseala ceramica klinker este menita sa reziste la compresiune, la frecari, la numeroasele cicluri de inghet-dezghet, nu este atacata de sare, si cea mai importanta proprietate a sa, este antiderapanta.

Datorita acestor trasaturi si a faptului ca este rezistenta la uleiuri si acizi, poate fi folosita fara nici un fel de problema chiar si in mediul industrial cu trafic greu precum hale, depozite, spalatorii sau alte spatii unde accesul se realizeaza cu masini de tonaj ridicat. Avem diferite proiecte incheiate in aceste medii, clientii fiind pe deplin satisfacuti de pardoseala industriala oferita.

Montajul pentru pardoseala ceramica klinker nu este unul ce implica operatii suplimentare fata de pardoseala obisnuita, cu deosebirea ca se vor folosi materiale auxiliare specifice precum adezivi flexibili si chit pentru rosturi cu aplicare semi-uscata, impermeabil, pentru o mai buna prelucrare si aderenta.

 

Printre produsele ofertate de noi veti gasi si elemente de treapta in aceleasi nuante cu pardoseala ceramica, ce va vor darui o eleganta aparte casei dumneavoastra, implicand aceleasi tehnici de montaj si avand aceleasi caracteristici.

 

 

Astfel, in casa ta va dainui confortul si buna dispozitie, siguranta si certitudinea unei investii pe viata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *