Pardoseala ceramica Klinker – ce am realizat!

Practica, rezistenta la compresiune, durabilitate, grad ridicat de antiderapare, sunt cateva dintre atributele ce fac din pardoseala ceramica Klinker alegerea perfecta pentru industriile grele, depozite cu trafic intens, camere frigorifice, parcari, spalatorii auto s.a.

Caracteristicile de mai sus i-au determinat pe majoritatea clientilor nostri, din diferite domenii industriale, sa aleaga pardoseala ceramica Klinker. Amintim doar cateva dintre aceste domenii, si anume: industria alimentara, mai exact, fabrici de procesare a produselor alimentare care lucreaza cu lapte(ex. Sanlacta S.A., Prodlacta S.R.L.), pardoseala ceramica Klinker comportandu-se foarte bine la expunerea cu acizi lactici; industria auto, si anume: spalatorii auto (ex. Oxy Car Wash S.R.L.); piete – si aici dorim sa aducem in prim plan piata centrala din Ramnicu Valcea, care a beneficiat de un amplu proces de modernizare, aceasta fiind inaugurate in august 2016, intreaga suprafata a acesteia fiind placata cu pardoseala ceramica Klinker.

 

 

 

De asemenea, pardoseala ceramica Klinker a fost utilizata cu succes si in mediul rezidential, atat la exterior, cat si la interior.

 

 

 

Fie ca vorbim de terase sau scari exterioare/interioare, fie de bai, bucatarii sau chiar livinguri, pardoseala ceramica  confera caldura si un design special, aceasta pretandu-se indiferent de ce preferinte si necesitati am avea, putand fi utilizata cu succes si in cazul incalzirii in pardoseala.

Alegeti calitatea, alegeti durabilitatea, alegeti pentru toata viata! – alegeti Klinker Romania!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *