Arhive categorie: Travel

Suntem mandri sa calcati pe noi!

Mandri ca usor, usor, reusim sa infrumusetam Romania.

Prin articolul de astazi dorim sa va aducem in prim plan 2 proiecte la care am avut onoarea sa participam prin intermediul produselor noastre, respectiv, pavaj ceramic Klinker si anume: Palatul Parlamentului si gara Arad.

  • Palatul Parlamentului, cunoscut drept Casa Poporului, a doua cladire din lume dupa Pentagon a beneficiat in toamna anului 2017 de o mica schimbare de imagine si anume, pavajul exterior, optandu-se pentru o nuanta de galben cu usoare flambari, care sa completeze arhitectura impozanta. Pe langa considerentele de ordin estetic, s-a luat in calcul, in primul rand, rezistenta la inghet-dezghet a pavajului ceramic Klinker, stabilitatea de-a lungul anilor a culorilor, dar si gradul ridicat de antiderapare.
  • Gara Arad – lasam in urma Capitala si mergem spre vest, in Tara Zarandului, la Arad. Aici, mai exact in gara Arad, regasim pavajul ceramic Klinker. Si in acest caz s-a optat pentru o nuanta calda de crem-galben, care sa se imbine armonios cu arhitectura locului si care sa creeze un tot unitar, nemuritor in timp.

Pentru mai multe proiecte, dar si pentru a va delecta cu frumusetea produselor noastre , va asteptam vizita virtuala pe https://klinker-romania.ro/ro/ .

Insulita Targu Jiu – cu si despre pavaj Feldhaus Klinker

Daca ajungeti “acasa” la Brancusi, pe langa cele 3 piese de sculptura monumentala ale Ansamblului Monumental din Targu Jiu, si anume: Masa Tacerii, Coloana Infinitului si Poarta Sarutului, va invitam sa vizitati si “insulita” din inima acestui oras, a carei frumusete a fost si mai mult conturata de catre proprietari prin pavarea cu dale de pavaj ceramic Feldhaus Klinker.

Prin coloritul acestui pavaj ceramic, acesta pornind de la nuante de rosu-caramiziu uniform, continuand cu flambari de gri-mov si terminand cu nuante de anthracit, acest pavaj cramic contrasteaza perfect cu restul elementelor arhitecturale, cu natura imbietoare , precum si cu luciul apei din piscine, dalele de pavaj ceramic fiind utilizate cu succes si in zona piscinei, fapt datorat in primul rand proprietatilor acestuia, respectiv: gradul ridicat de antiderapare si rezistenta la inghet-dezghet.

In momentul in care s-a luat hotararea de a se utiliza pavaj ceramic klinker la pavarea “insulitei”, s-a tinut cont de obtinerea unui tot unitar natural, care sa ofere un cadru linistitor, ecologic, care sa imbie la relaxare , dar care sa ofere, in acelasi timp si rezistenta, pentru linistea proprietarilor.

In continuare, va invitam sa va delectati cu cateva fotografii de la fata locului si speram ca veti vizita macar si pentru cateva ore acest colt de rai din inima Olteniei.

VEZI SITE