Arhive categorie: Proiecte

Suntem mandri sa calcati pe noi!

Mandri ca usor, usor, reusim sa infrumusetam Romania.

Prin articolul de astazi dorim sa va aducem in prim plan 2 proiecte la care am avut onoarea sa participam prin intermediul produselor noastre, respectiv, pavaj ceramic Klinker si anume: Palatul Parlamentului si gara Arad.

  • Palatul Parlamentului, cunoscut drept Casa Poporului, a doua cladire din lume dupa Pentagon a beneficiat in toamna anului 2017 de o mica schimbare de imagine si anume, pavajul exterior, optandu-se pentru o nuanta de galben cu usoare flambari, care sa completeze arhitectura impozanta. Pe langa considerentele de ordin estetic, s-a luat in calcul, in primul rand, rezistenta la inghet-dezghet a pavajului ceramic Klinker, stabilitatea de-a lungul anilor a culorilor, dar si gradul ridicat de antiderapare.
  • Gara Arad – lasam in urma Capitala si mergem spre vest, in Tara Zarandului, la Arad. Aici, mai exact in gara Arad, regasim pavajul ceramic Klinker. Si in acest caz s-a optat pentru o nuanta calda de crem-galben, care sa se imbine armonios cu arhitectura locului si care sa creeze un tot unitar, nemuritor in timp.

Pentru mai multe proiecte, dar si pentru a va delecta cu frumusetea produselor noastre , va asteptam vizita virtuala pe https://klinker-romania.ro/ro/ .

Un proiect de excepție!

Astăzi vă vom vorbi despre un alt proiect drag sufletului nostru așezat în extremitatea vestică a României, respectiv in Arad.

Totul a început în anul 2016 când ne-au fost solicitate informații cu privire la cărămida aparentă Feldhaus Klinker pentru un proiect în derulare. Un an mai tarziu, lucrarea a început să prindă contur fiind necesară cărămida aparentă Feldhaus Klinker pentru finisajul interior si exterior al acesteia.

Pentru exteriorul clădirii s-a optat pentru caramida aparentă de zidit Feldhaus Klinker în nuanțe de roșu caramiziu cu flambări maronii, textura antichizată, respectiv modelul K377NF, dispus să evidențieze frumoasa lucrare.

La interior s-a folosit modelul R687NF14, având de asemenea o textură antichizată, însă în nuanțe mai deschise comparativ cu caramida aparentă de zidit.

 

Caramida aparentă de la Feldhaus a fost utilizată in zona de parter si etaj a clădirii, mai exact in spatiile destinate relaxării precum zona de restaurant sau sălile de conferinte si evenimente.

Rezultatul final este unul de excepție, rezultat ce poate fi observat chiar la fața locului, lucrarea fiind de fapt un hotel foarte bine cunoscut si cotat în localitatea Arad, situat la 7 km de centrul orașului, accesibil tuturor persoanelor care doresc să petreacă un moment de calitate alături de familie sau sunt în trecere in interes de afaceri.

Astfel, suntem fericiti că am luat parte la rezultatul final al acestei frumoase lucrări si că produsele noastre au putut satisface cerințele transmise.

Dacă și dumneavoastră vă doriți o lucrare care să iasă din anonimat, nu ezitati să solicitați informații cu privire la produsele Feldhaus Klinker, beneficiind de consiliere profesională gratuită.

 

Pardoseala ceramica Klinker – ce am realizat!

Practica, rezistenta la compresiune, durabilitate, grad ridicat de antiderapare, sunt cateva dintre atributele ce fac din pardoseala ceramica Klinker alegerea perfecta pentru industriile grele, depozite cu trafic intens, camere frigorifice, parcari, spalatorii auto s.a.

Caracteristicile de mai sus i-au determinat pe majoritatea clientilor nostri, din diferite domenii industriale, sa aleaga pardoseala ceramica Klinker. Amintim doar cateva dintre aceste domenii, si anume: industria alimentara, mai exact, fabrici de procesare a produselor alimentare care lucreaza cu lapte(ex. Sanlacta S.A., Prodlacta S.R.L.), pardoseala ceramica Klinker comportandu-se foarte bine la expunerea cu acizi lactici; industria auto, si anume: spalatorii auto (ex. Oxy Car Wash S.R.L.); piete – si aici dorim sa aducem in prim plan piata centrala din Ramnicu Valcea, care a beneficiat de un amplu proces de modernizare, aceasta fiind inaugurate in august 2016, intreaga suprafata a acesteia fiind placata cu pardoseala ceramica Klinker.

 

 

 

De asemenea, pardoseala ceramica Klinker a fost utilizata cu succes si in mediul rezidential, atat la exterior, cat si la interior.

 

 

 

Fie ca vorbim de terase sau scari exterioare/interioare, fie de bai, bucatarii sau chiar livinguri, pardoseala ceramica  confera caldura si un design special, aceasta pretandu-se indiferent de ce preferinte si necesitati am avea, putand fi utilizata cu succes si in cazul incalzirii in pardoseala.

Alegeti calitatea, alegeti durabilitatea, alegeti pentru toata viata! – alegeti Klinker Romania!

Astazi despre proiecte!

Astazi dorim sa aducem in prim plan un ansamblu rezidential in plina ascensiune , un proiect de o calitate fara termen de comparatie pe piata imobiliara clujeana si anume, Terra Gardens-Cluj Napoca.

Situat la doar 15 minute de centrul orasului, ansamblul rezidential Terra Gardens ofera apartamente de 2-4 camere, apartamente finisate cu materiale de o calitate superioara, printre care si caramida aparenta Feldhaus Klinker.

Ferestre si glafuri frumos conturate, terase incadrate de combinatiile de caramida aparenta, fatade realizate cu mult bun-gust, toate acestea au contribuit la imaginea de ansamblu perfecta a complexului.

In ceea ce priveste caramida aparenta, dezvoltatorul imobiliar impreuna cu arhitectul au ales un mix de 3 modele antichizate, pentru a conferi si o nota de originalitate proiectului. Cele 3 modele de caramida aparenta alese au fost urmatoarele: Sintra Sabioso-R688NF14, Sintra Perla – R691NF14 si Sintra Crema-R692NF14. Toate aceste 3 modele au o suprafata texturata, rugoasa, margini ce nu sunt perfect definite, totul pentru a obtine aspectul antichizat, iar prin nuantele deschise s-a urmarit obtinerea unei fatade elegante, atractive.

Daca va doriti un proiect, fie el rezidential sau industrial, la standarde inalte de calitate , nu ezitati sa ne transmiteti solicitarea dvs. pentru caramida aparenta, pavaj ceramic sau pardoseala ceramica.

Vezi site

Romania frumoasa!

De-a lungul timpului, de cand este prezenta pe piata, firma Klinker Romania a colaborat, pe parte de placare cu caramida aparenta, la  realizarea a diverse proiecte, din varii domenii, cum ar fi: cladiri rezidentiale, cladiri de birouri, unitati de alimentatie publica, biserici, piete, gari s.a.

Astazi ne vom opri asupra unui proiect foarte drag noua si anume, gara din Pitesti.

Aceasta a beneficiat de un amplu proces de renovare, chiar reconstructie, proces ce s-a desfasurat intre anii 2013-2015, renovarea finalizandu-se cu placarea peretilor exteriori cu caramida aparenta Feldhaus Klinker. Modelul de caramida aparenta ales a fost unul pe cat de clasic, pe atat de elegant, atemporal, respectiv Terracotta Rustico – R227NF.

Caramida aparenta de nuanta teracotei, cu o textura usor rugoasa, cat sa-i confere o nota minimala de rustic, s-a incadrat perfect in crearea imaginii finale perfecte a acestui frumos si interesant proiect, obtinandu-se o fatada in primul rand rezistenta dar, totodata, si estetica.

Asa cum am dorit sa transmitem si prin intermediul titlului acestui articol, Romania este o tara frumoasa dar, de ce sa nu recunoastem, tot timpul este loc de mai bine, iar responsabilii cu gara din Pitesti au inteles acest lucru foarte bine, realizand o constructie propice calatorilor, care sa se  incadreze in normele functionalitatii, dar si frumosului, iar faptul ca au ales caramida aparenta Feldhaus Klinker nu a putut decat sa ne bucure!

VEZI SITE