Arhive categorie: Idei amenajare gradini

Pavaje ceramice – alegeri pe viata!

Toamna, anotimpul frunzelor ruginii si al plimbarilor lungi in contemplarea multitudinilor de nuante redate de natura, ne face sa va vorbim astazi despre frumusetea si rezistenta acestui pavaj Feldhaus Klinker.

Atunci cand facem referire la acest pavaj ceramic ne trec prin minte o serie de aspecte ce au dainuit in timp si ne-au facut sa oferim o garantie de 30 de ani in ceea ce priveste nuanta si textura produsului. Acest lucru se datoreaza in principal procesului de fabricatie, respectiv arderea in cuptoare la temperaturi de peste 1.200 de grade Celsius, arderea argilei fara a fi folosit un anumit tip de pigment de culoare.

De ce sa nu oferim aceasta garantie de 30 de ani cand durata de viata a produsului depaseste 90 de ani?

Intr-adevar durata de viata a produsului este mare, asta datorita absortiei de apa mici.

Supus la numeroase teste in ceea ce priveste temperatura schimbatoare precum si absorbtia de apa, s-a dovedit a fi un pavaj ceramic rezistent la numeroase cicluri de inghet-dezghet, absorbtia de apa fiind de maxim 6%. In plus, se remarca prin rezistenta la uzura si compresiune, precum si la rezistenta la alunecare, fiind un produs antiderapant, ideal pentru sezonul geros ce se apropie.

Intrati in posesia produsului, acum fiind la un click distanta – Klinker Romania.

Doresti un produs pe viata?Alege pavaj Klinker!

 

Pavaj ceramic Klinker

Pentru o gradina care sa iti fie refugiu in momentele de recreere si relaxare, dar si pentru ronduri de flori, alei, terase, parcarea din fata casei sau orice spatiu care se doreste a fi rustic, Klinker Romania va pune la dispozitie un pavaj ceramic de cea mai buna calitate, produs 100% natural, intr-o diversitate de modele si culori.

Pavajul klinker produs in Germania, la unele dintre cele mai mari fabrici din Europa si din lume, poarta o istorie de durabilitate si de calitate net superioara fata de alte pavaje din beton ,deoarece acest pavaj ceramic este copt efectiv in cuptoare speciale pana la 1.300 de grade, oferindu-i o garantie de viata foarte lunga .

 

 

Acest pavaj ceramic din argila naturala se remarca prin absorbtie redusa de apa, rezistenta la compresiune, la uzura, la flexiune, la numeroasele cicluri de inghet-dezghet, avand o durata mare de viata, eficienta ecologica si perfectiune tehnica. Pe langa toate aceste beneficii, pavajul ceramic Klinker se poate combina cu mare succes fie cu lemn, fier sau sticla.

 

 

 

Pentru un aspect atractiv, modelele de pavaj ceramic pot fi montate in diferite combinatii de culori, formate si imbinari, totul tinand de imaginatie.

 

 

Pavaj  Klinker: imbinare de incheiere a boltii.

Nici intretinerea nu este o problema in cazul acestui pavaj Klinker din argila, natura fiind benefica pentru acesta, soarele influentandu-l favorabil, deoarece il usuca si ii accentueaza culorile, in timp ce ploaia il spala de murdarie si de praf.

De ce pavaj Klinker si nu pavaj din beton?

In momentul in care luam decizia de a ne placa gradina, aleea sau terasa cu pavaj ceramic, avem dorinta de a investi in ceva de calitate care sa ne ofere avantaje in timp.

Comparatia din tabelul de mai jos este realizata pe baza fiselor tehnice a ambelor produse, respectiv: pavaj ceramic Feldhaus Klinker si pavaj din beton.

Alegerea va apartine!

Caracteristici Pavaj Klinker Pavaj din beton
Garantie >30 de ani 5 – 10 ani
Abateri de dimensiune Clasa R2 Clasa 3
Rezistenta la incovoiere Clasa T2/T4 Clasa 3
Rezistenta la alunecare Clasa U2-U3 Corespunzatoare
Reactia la foc Clasa A1 Clasa A1
Absorbtia de apa ≤6 M-% Clasa 2
Rezistenta la inghet-dezghet Clasa FP100 Clasa 3
Rezistenta la uzura Clasa A3
Rezistenta la acizi Clasa C
Rezistenta la compresiune ≥ 100N/mmp
Densitate volumetrica nativa ≥ 2,0 g/cmp