Arhitectura in ton cu natura!

Rafinament, stil, rezistenta, inovatie, fiabilitate, ecologic – sunt doar cateva dintre atributele produselor Feldhaus Klinker, fie ca ne referim la caramida aparenta sau la pavaj ceramic.

In ceea ce priveste caramida aparenta, materia prima naturala-argila, precum si optimizarea permanenta a productiei, fac din caramida aparenta Klinker un material modern si, in acelasi timp, valoros din punct de vedere ecologic si prietenos cu natura. Mai mult decat atat, usurinta cu care caramida aparenta se poate combina cu sticla, lemn, otel sau fier, duce la crearea unor fatade sau incaperi, daca vorbim si despre interioare, reprezentative si unice.

Imaginea de ansamblu cea mai reprezentativa este conferita de imbinarea caramizii aparente, in cazul fatadelor, cu pavaj ceramic klinker, pavaj ce va face din gradina de acasa un adevarat refugiu pentru relaxare si recreere.

Dalele de pavaj ceramic din argila Feldhaus Klinker va ofera posibilitatea de a crea gradina dvs. de vis dar, totodata, va ofera si posibilitatea de a realiza parcarea sau caile de acces mult dorite, acest pavaj ceramic avand o rezistenta deosebita, dovedindu-si in timp eficienta prin stabilitatea formei, culorilor si rezistenta la inghet.

Pentru a fi in ton cu mediul inconjurator, dar si pentru a obtine un aspect perfect, eficienta ecologica si perfectiune tehnica , produsele Feldhaus Klinker sunt alegerea ideala!

Vezi site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *