Romania frumoasa!

De-a lungul timpului, de cand este prezenta pe piata, firma Klinker Romania a colaborat, pe parte de placare cu caramida aparenta, la  realizarea a diverse proiecte, din varii domenii, cum ar fi: cladiri rezidentiale, cladiri de birouri, unitati de alimentatie publica, biserici, piete, gari s.a.

Astazi ne vom opri asupra unui proiect foarte drag noua si anume, gara din Pitesti.

Aceasta a beneficiat de un amplu proces de renovare, chiar reconstructie, proces ce s-a desfasurat intre anii 2013-2015, renovarea finalizandu-se cu placarea peretilor exteriori cu caramida aparenta Feldhaus Klinker. Modelul de caramida aparenta ales a fost unul pe cat de clasic, pe atat de elegant, atemporal, respectiv Terracotta Rustico – R227NF.

Caramida aparenta de nuanta teracotei, cu o textura usor rugoasa, cat sa-i confere o nota minimala de rustic, s-a incadrat perfect in crearea imaginii finale perfecte a acestui frumos si interesant proiect, obtinandu-se o fatada in primul rand rezistenta dar, totodata, si estetica.

Asa cum am dorit sa transmitem si prin intermediul titlului acestui articol, Romania este o tara frumoasa dar, de ce sa nu recunoastem, tot timpul este loc de mai bine, iar responsabilii cu gara din Pitesti au inteles acest lucru foarte bine, realizand o constructie propice calatorilor, care sa se  incadreze in normele functionalitatii, dar si frumosului, iar faptul ca au ales caramida aparenta Feldhaus Klinker nu a putut decat sa ne bucure!

VEZI SITE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *