Klinker Romania-de la noi cumperi timp!

Chiar daca titlul poate parea metaforic, acesta reprezinta realitatea, Klinker Romania chiar va ofera timp in schimbul produselor sale, cum ar fi : caramida aparenta, pavaj ceramic sau pardoseala ceramica.

Klinker Romania va ofera timp pentru familie, timp pentru copii, prieteni, hobby-uri, timp pentru a pleca in vacanta mult visata sau, de ce nu, timp doar pentru voi.

Cum este posibil acest lucru? Este foarte simplu…

Se ia o casa a carei fatada este la gri . Varianta cea mai la indemana ar fi sa o finisam cu tencuiala decorativa  care, drept vorbind, nu are deloc un pret neglijabil, acesta situandu-se intre 100-350 lei/25 kg. Dar, pe langa pret, aspectul cel mai important de luat in calcul este garantia, care este de…nimeni nu poate preciza, mai ales in conditii de inghet-dezghet, temperaturi foarte scazute si diferente mari de temperatura de la o zi la alta, asa cum clima ne-a obisnuit in ultimii ani.

Asadar, de ce caramida aparenta si nu alte variante de finisaj?

In primul rand, garantia de 30 ani si durata de viata nelimitata, putem spune, si asta fara a exagera, de aici si timpul pretios castigat pentru a ni-l petrece cu cei dragi.

Odata fatada terminata si caramida aparenta aplicata, nu veti mai avea griji toata viata, deoarece caramida aparenta nu crapa, nu se decojeste, nu sufera modificari ale formei sau culorii, nu face altceva decat sa participe activ la izolarea termica si fonica a casei dvs, beneficiind astfel de un confort sporit, dar si de o fatada eleganta si atemporala.

Asadar, cand aveti timp, va asteptam sa petrecem timp de calitate in cadrul unei discutii la sediul showroom-ului nostru de la poalele Tampei!

Vezi site

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *