Arhive categorie: Idei de amenajari elegante cu Klinker

Doresti un produs pe viata?Alege pavaj Klinker!

 

Pavaj ceramic Klinker

Pentru o gradina care sa iti fie refugiu in momentele de recreere si relaxare, dar si pentru ronduri de flori, alei, terase, parcarea din fata casei sau orice spatiu care se doreste a fi rustic, Klinker Romania va pune la dispozitie un pavaj ceramic de cea mai buna calitate, produs 100% natural, intr-o diversitate de modele si culori.

Pavajul klinker produs in Germania, la unele dintre cele mai mari fabrici din Europa si din lume, poarta o istorie de durabilitate si de calitate net superioara fata de alte pavaje din beton ,deoarece acest pavaj ceramic este copt efectiv in cuptoare speciale pana la 1.300 de grade, oferindu-i o garantie de viata foarte lunga .

 

 

Acest pavaj ceramic din argila naturala se remarca prin absorbtie redusa de apa, rezistenta la compresiune, la uzura, la flexiune, la numeroasele cicluri de inghet-dezghet, avand o durata mare de viata, eficienta ecologica si perfectiune tehnica. Pe langa toate aceste beneficii, pavajul ceramic Klinker se poate combina cu mare succes fie cu lemn, fier sau sticla.

 

 

 

Pentru un aspect atractiv, modelele de pavaj ceramic pot fi montate in diferite combinatii de culori, formate si imbinari, totul tinand de imaginatie.

 

 

Pavaj  Klinker: imbinare de incheiere a boltii.

Nici intretinerea nu este o problema in cazul acestui pavaj Klinker din argila, natura fiind benefica pentru acesta, soarele influentandu-l favorabil, deoarece il usuca si ii accentueaza culorile, in timp ce ploaia il spala de murdarie si de praf.

De ce pavaj Klinker si nu pavaj din beton?

In momentul in care luam decizia de a ne placa gradina, aleea sau terasa cu pavaj ceramic, avem dorinta de a investi in ceva de calitate care sa ne ofere avantaje in timp.

Comparatia din tabelul de mai jos este realizata pe baza fiselor tehnice a ambelor produse, respectiv: pavaj ceramic Feldhaus Klinker si pavaj din beton.

Alegerea va apartine!

Caracteristici Pavaj Klinker Pavaj din beton
Garantie >30 de ani 5 – 10 ani
Abateri de dimensiune Clasa R2 Clasa 3
Rezistenta la incovoiere Clasa T2/T4 Clasa 3
Rezistenta la alunecare Clasa U2-U3 Corespunzatoare
Reactia la foc Clasa A1 Clasa A1
Absorbtia de apa ≤6 M-% Clasa 2
Rezistenta la inghet-dezghet Clasa FP100 Clasa 3
Rezistenta la uzura Clasa A3
Rezistenta la acizi Clasa C
Rezistenta la compresiune ≥ 100N/mmp
Densitate volumetrica nativa ≥ 2,0 g/cmp

Interior cu stil si eleganta!

 

Caramida decorativa Feldhaus Klinker nu va trece neobservata, indiferent unde te vei decide sa o aplici. Ofera-i casei tale posibilitatea sa iasa din anonimat! Pe langa aspectul frumos, calitate si durabilitate, caramida ecologica Klinker izoleaza atat fonic cat si termic. Aceasta se gaseste in diferite modele si texturi, tocmai pentru a putea satisfice toate gusturile clientilor, indiferent cat de pretentioase ar fi acestea.

Interioare din caramida aparenta klinker 

         

Chiar daca alegi placarea unui singur perete, sau doar sa incadrezi muchiile ferestrelor sau usilor, elementele de colt aferente fiecarui model de  caramida aparenta vor da o nota de originalitate si bun-gust oricarei incaperi, facand din casa ta un loc cald si primitor.

Fereastra, peretele din living, dormitor si chiar bucataria vor prinde viata daca folosesti pentru placarea acestora caramida aparenta Feldhaus Klinker. Nuante calde sau reci, texturi fine sau rugoase, toate aceste proprietati vor conferi aspectul clasic , modern sau vintage, in functie de preferinte. Pe langa rolul estetic, caramida decorativa Feldhaus Klinker are si rol functional, indeplinandu-si cu succes rolul de izolator.

Fa din semineu vedeta living-ului tau, prin realizarea acestuia din caramida aparenta de zidit Klinker! Strange-ti familia si prietenii la povesti la gura sobei si admirati focul, foc din care au prins viata si caramizile Klinker.

Klinker Romania – Fii in ton cu natura!