Astazi despre proiecte!

Astazi dorim sa aducem in prim plan un ansamblu rezidential in plina ascensiune , un proiect de o calitate fara termen de comparatie pe piata imobiliara clujeana si anume, Terra Gardens-Cluj Napoca.

Situat la doar 15 minute de centrul orasului, ansamblul rezidential Terra Gardens ofera apartamente de 2-4 camere, apartamente finisate cu materiale de o calitate superioara, printre care si caramida aparenta Feldhaus Klinker.

Ferestre si glafuri frumos conturate, terase incadrate de combinatiile de caramida aparenta, fatade realizate cu mult bun-gust, toate acestea au contribuit la imaginea de ansamblu perfecta a complexului.

In ceea ce priveste caramida aparenta, dezvoltatorul imobiliar impreuna cu arhitectul au ales un mix de 3 modele antichizate, pentru a conferi si o nota de originalitate proiectului. Cele 3 modele de caramida aparenta alese au fost urmatoarele: Sintra Sabioso-R688NF14, Sintra Perla – R691NF14 si Sintra Crema-R692NF14. Toate aceste 3 modele au o suprafata texturata, rugoasa, margini ce nu sunt perfect definite, totul pentru a obtine aspectul antichizat, iar prin nuantele deschise s-a urmarit obtinerea unei fatade elegante, atractive.

Daca va doriti un proiect, fie el rezidential sau industrial, la standarde inalte de calitate , nu ezitati sa ne transmiteti solicitarea dvs. pentru caramida aparenta, pavaj ceramic sau pardoseala ceramica.

Vezi site

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *